O nama

Supernet d.o.o. iz Zagreba osnovana je 2000. godine s osnovnom djelatnošću projektiranja, izvođenja i održavanja poslovno informatičkih sustava. Sa našim znanjem i iskustvom izgradili smo mnoge informatičke sustave: od izrade projektne dokumentacije, preko izvođenja strukturnog kabliranja, atestiranja i spajanja pasivnih mreža na aktivne mrežne komponente, do spajanja računala i poslužitelja s uspostavom svih aktivnih funkcija među njima.

U takve mreže instalirali smo više tisuća računala i više od stotinu poslužitelja. Za mnoge tvrtke koje svoje poslovanje obavljaju na odvojenim lokacijama izvršili smo spajanje lokalnih mreža u jedinstvenu mrežu tvrtke. Specijalnost su nam poslužitelji, koji u većini slučajeva po svojoj funkciji i namjeni predstavljaju "srce" informatičkog sustava. Zato posvećujemo puno pažnje pri pravilnom odabiru poslužitelja, načinu njegove instalacije i implementacije u informatički sustav tvrtke. Cjelokupni informatički sustav održavamo kroz niz predefiniranih procedura koje se periodički izvršavaju na poslužiteljima i radnim stanicama sa ciljem da otkriju pogreške, uklone nedostatke ili pak ubrzaju rad sustava uključujući izradu arhiva, antivirusnu i antispam zaštitu na način i u mjeri koju krajnji korisnik odabere.

Cjelokupnu računalnu i mrežnu opremu poznatih svjetskih proizvođača prodajemo i za nju nudimo najbolje moguće jamstvene uvijete. Uz to posjedujemo vlastiti servis za održavanje računala i pisača.

2010. godine pokrenuli smo Web trgovinu i do 1.1.2024. godine imamo >120.000 generiranih ponuda, > 30.000 registriranih kupaca, te > 45.000 ponuđenih proizvoda.