Supernet

Supernet d.o.o. iz Zagreba osnovana je 2000. godine s osnovnom djelatnošću projektiranja, izvođenja i održavanja poslovno informatičkih sustava. Sa našim znanjem i iskustvom izgradili smo mnoge informatičke sustave: od izrade projektne dokumentacije, preko izvođenja strukturnog kabliranja, atestiranja i spajanja pasivnih mreža na aktivne mrežne komponente, do spajanja računala i poslužitelja s uspostavom svih aktivnih funkcija među njima.

Supernet - O namaU takve mreže instalirali smo više tisuća računala i više od stotinu poslužitelja. Za mnoge tvrtke koje svoje poslovanje obavljaju na odvojenim lokacijama izvršili smo spajanje lokalnih mreža u jedinstvenu mrežu tvrtke. Specijalnost su nam poslužitelji, koji u većini slučajeva po svojoj funkciji i namjeni predstavljaju "srce" informatičkog sustava. Zato posvećujemo puno pažnje pri pravilnom odabiru poslužitelja, načinu njegove instalacije i implementacije u informatički sustav tvrtke. Cjelokupni informatički sustav održavamo kroz niz predefiniranih procedura koje se periodički izvršavaju na poslužiteljima i radnim stanicama sa ciljem da otkriju pogreške, uklone nedostatke ili pak ubrzaju rad sustava uključujući izradu arhiva, antivirusnu i antispam zaštitu na način i u mjeri koju krajnji korisnik odabere.

Cjelokupnu računalnu i mrežnu opremu poznatih svjetskih proizvođača prodajemo i za nju nudimo najbolje moguće jamstvene uvijete. Uz to posjedujemo vlastiti servis za održavanje računala i pisača.

Solarni punjači

U našim razmišljanjima otišli smo i korak dalje. U vrijeme kada cijena energiji raste i kada se moramo u ekološkom smislu pažljivije ponašati prema prirodi, odlučili smo da se hrvatskom tržištu predstavimo kao distributeri proizvoda koji su prvenstveno ekološki, te koriste prirodne izvore energije. To su solarni punjači različitih namjena: od solarnih punjača za prijenosna računala pa do solarnih punjača za mobilne telefone.

I naravno da tu ne ćemo stati. Razvijati ćemo se dalje u segmentima za koje znamo da u skoroj budućnosti njihovo vrijeme tek dolazi, a baziraju se na ekologiji i prirodnim izvorima energije.